+385 (0)1 4580 614 dps@dps.hr
O NAMA

DPS je neovisni broker u osiguranju koji nudi visoko kvalitetnu uslugu u području osiguranja širokom spektru domaćih i stranih klijenata.
Sa više od 50 godina iskustva u osigurateljnoj insdustriji, naši eksperti imaju jedinstveno i vrijedno iskustvo te jako dobro poznaju Hrvatsko i međunarodno tržište osiguranja.

Osnovani smo 2003. g. a tvrtka je započela djelovanje kao partnerski projekt koji je naš vlasnik, gospodin Ivan Soviček, počeo razvijati sa svojim partnerima iz Belgije . Tvrtka je licencirana za rad na poslovima brokera u osiguranju licencom koju joj je 2003.g. izdalo Ministarstvo finacija a do današnjeg dana stekla je punopravno članstvo u WING-u, međunarodnom udruženju osigurateljnih brokera gdje predstavlja Hrvatsku.

Naš osnivač g. Ivan Soviček u osigurateljnoj branši je od 1968.g. a prije osnivanja DPS Internationala radio je kao prvi predsjednik uprave renomiranog svjetskog osiguravatelja Allianz Zagreb.
Imamo 6 djelatnika od čega su dvojica licencirani brokeri te također malu mrežu neovisnih stručnjaka iz područja prava i osiguranja koje angažiramo po potrebi.

Od 2012. godine tvrtka je i član međunarodnog udruženja brokera WING. To je veliko udruženje neovisnih brokera koje pokriva sve kontinente a članovi posluju u preko 50 država širom Svijeta, gdje vrlo profesionalni i motivirani lokalni brokeri mogu pružiti koordiniranu i profesionalnu uslugu koja sadrži i risk management i sve ostale vrste savjetovanja vezane uz osigurateljne poslove kroz svoje educirane i motivirane lokalne timove stručnjaka.

2016.godine DPS International je postao i član mreže RENOMIA EUROPEAN PARTNERS grupe gdje također predstavljamo Hrvatsku. Uživamo u stručnoj i proaktivnoj podršci timova specijalista koji pokrivaju sve vrste osiguranja.

OSIM klasičnih vrsta osiguranja poput osiguranja objekata u izgradnji, osiguranja imovine po all risk konceptu, osiguranje kopnenog, zračnog i pomorskog transporta, osiguranja ljudi, financijskih osigurateljnih produkata poput osiguranja potraživanja, osiguranja vozila i ostalih klasičnih vrsta osiguranja,

DPS International je prvi broker u Hrvatskoj koji Vam može ponuditi i neke visoko specijalizirane vrste osiguranja poput:
- Osiguranje filmske produkcije
- Osiguranje svih vrsta evenata (koncerta, kongresa, predstava, festivala)
      - I na otvorenom i u zatvorenom prostoru
- Osiguranje konja koje osim klasičnih rizika uginuća konja od nezgode pokriva i:
      - Veterinarske troškove
      - Nezgodu za jahača
      - Odgovornost iz držanja konja
      - Krađu konja
      - Gubitak radne sposobnosti konja
- Osiguranje optičkih i sunčanih naočala od svih rizika
Naša misija je, između ostalog, i kontinuirani rad na dovođenju novih, naprednijih osigurateljnih produkata sa osigurateljnih tržišta širom svijeta i unaprijeđivanje našeg Hrvatskog osigurateljnog tržišta. Želimo svim svojim sadašnjim i budućim klijentima omogućiti da se kvalitetno osiguraju od većine rizika koje su detektirali kao prijetnju svojem poslovanju, imovini i interesu.
www.renomia-ep.com

RENOMIA EUROPEAN PARTNERS je najšira mreža neovisnih posrednika u osiguranju u regiji srednje i istočne Europe, središnjoj Aziji i Kavkaziji.

RENOMIA EUROPEAN PARTNERS osigurava cijeli niz rješenja za osiguranje i rizike, uključujući, Imovinska i neimovinska osiguranja, osiguranja zaposlenika i reosiguranje.

S RENOMIA EUROPEAN PARTNERS -ovim sveobuhvatnim znanjem i iskustvom u svim industrijama, krajnji cilj je podrška našim klijentima širom svijeta.

www.winginsurance.com/

The Worldwide Insurance Network Group

Naše dobro uspostavljeno međunarodno partnerstvo obuhvaća više od 50 zemalja, a svaka Wing brokera posvećena je pružanju koordiniranih, integriranih usluga osiguranja, upravljanja rizicima i savjetovanja za usluge zaposlenicima putem stručnih timova stručnjaka.